Kontaktet

LEGAL INFO

ALBANIA NEWS – Regjistruar në Modena (Itali) me numër 1973 të datës 30-09-2009

BORDI

Editor: Shoqata social-kulturore ALBA MEDIA
Drejtori përgjegjës: Franco Tagliarini

Detaje Kontakti

Shërbime Marketing dhe Komunikimi
Albania News
Via Messina, 63
Modena 41126

Email: info@albanianews.it

Rreth nesh

Albania News si presenta come il primo giornale online che vi spiega la vita quotidiana degli albanesi in Albania, Kosovo e Italia. Registrato al Tribunale di Modena al numero 1973 del 30-09-2009.

Dërgo një mesazh!

Emri juaj (*)

Adresa mail (*)

Subjekti

Mesazhi juaj

ARTIKUJT E FUNDIT

Hapësira për debat