Aleanca

Aleanca për Zhvillimin dhe Vlerësimin e Bujqësisë familjare në Veri të Shqipërisë.

Një projekt trevjeçar, prezantuar më 4 korrik 2017 në Pukë, nën mbikqyrjen e dy organizatave jo qeveritare italiane – Reggio Terzo Mondo (RTM) e Cooperazione per lo sviluppo paesi emergenti (COSPE) – me mbështetjen e Agjencisë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim (AICS).
175,611FansaPëlqeje
697NdjekësitNdjek
1,276NdjekësitNdjek
2,503NdjekësitNdjek

DALLA REDAZIONE