Revista Travel

5 ARTICOLI 0 COMMENTI
“Revista Travel” është një revistë turistike e karakterit të përgjithshëm. Qëllimi i revistës është t’i shërbejë zhvillimit të turizmit në Shqipëri duke evidentuar dhe propaganduar destinacionet turistike brenda territorit të Republikës së Shqipërisë

Gryka e Këlcyrës – Parajsa e njëmijë e një burimeve

Për të kuptuar më mirë bukuritë e njërës prej pikave natyrore më tërheqëse të Shqipërisë, është mirë që udhëtimin ta nisni nga juglindja e Shqipërisë, në itinerarin vazhdues Korçë-Leskovik-Përmet-Tepelenë, ashtu siç vepruam edhe ne. Travel Magazine

Valbona e Bukur

Të bësh një udhëtim në vjeshtë, në Luginën e Valbonës, duhet të përgatitesh jo vetëm materialisht për çfarë do të marrësh me vete, por në radhë të parë shpirtërisht, për të përballuar dhe shijuar nga ana emocionale, bukuritë befasuese të këtij parku kombëtar verior të Shqipërisë, i cili tashmë është shumë i vizituar jo vetëm nga të huajt por edhe nga mjaft shqiptarë, të ngopur me detin e të etur për aventurë.

Voskopoja – art, qytetërim, magji gjithëstinëshe

Ajo ndodhet diku mes malesh, shumë metra mbi nivelin e detit, e strukur mes kurbave të buta të kodrave, bri pyjeve të dendur e të përjetshëm, duke ngjallur vazhdimisht kërshëri e mister për mënyrat e saj të çuditshme të ekzistencës. Nga Flora Xhemani