Besjona Puto

4 ARTICOLI 0 COMMENTI
Studentessa di Medicina e Chirurgia presso l’Università di Modena e Reggio Emilia

“Une ika, kush mbeti ç’po bën?”

Sistemi ynë njeh “mikun”, djalin e doktorit dhe të politikanit, vajzën e avokatit dhe të VIP-it. Ne të tjerët jemi masa e thjeshtë. Nga Besjona Puto

“Epo dreqi ta hajë këtë punë”

“Shëndetësia, pushteti, dhe ne”. Jemi të ndarë, në Ata dhe Ne. Dikur edhe Ata kane qenë Ne por kuptuan që cdo gjë është më e lehtë po të jesh një ndër Ata. “Epo dreqi ta hajë këtë punë!”. Nga Besjona Puto

Tiranë, vajtje-ardhje

Mundohemi t’i kalojmë momentet që i cilësojmë si më të veçantat me njerëzit më të afërt që jo rrallëhere ndodh të jenë fizikisht më të largëtit, e kështu gjendemi në trajektoren e zhvendosjes drejt tyre me mjetet që teknologjia na mundëson. Nga Besjona Puto

Votoni drejtë për Tiranën time!

Propozojmë reflektimin mbi zgjedhjet lokale të 8 majit të një prej shumë studentëve që studiojnë në Itali e që sot nuk ndodhen në Shqipëri për të votuar. Nga Besjona Puto